dBfact - Cybernetic Systems

Address  

Tel.
Fax
E-mail        
Gentsesteenweg 121
2800 Mechelen (Belgium)
+32 15 27 26 78
+32 15 27 75 84
info@cyberneticbe.com

Address

Tel.
E-mail
Steenweg op Heindonk 82
2801 Mechelen (Belgium)
+32 15 27 26 78
info@cyberneticbe.com
Go to content
Services

dBfact
Administratieve software die werkt !

Informatie beheren, verspreiden, aanwenden en analyseren. Het zijn de uitdagingen waar u en wijzelf als KMO dagelijks voor staan.
Met DBFACTw, het softwarepakket voor algemene commerciële administratie, beheer en boekhouding kunt u zich op een juiste manier organiseren zodat u zich kunt focussen op wat écht belangrijk is binnen uw organisatie: de klant.

De administratieve beslommeringen zijn een taak voor DBFACTw. Als u informatie over een klant wenst, kunt u vanuit één toepassing zowel louter administratieve informatie (faxen, brieven, mails), commerciële en logistieke documenten (facturen, zendnota's) als boekhoudkundige resultaten (rekening-courant, zakencijfers) opvragen.

DBFACTw is steeds zijn basisprincipe trouw gebleven: maken van software voor u, de KMO. U wilt een oplossing voor úw problematieken tegen een eerlijke prijs. De ontwikkelaars hebben geluisterd naar en samengewerkt met de meer dan 1600 bedrijven die vandaag met DBFACTw werken. U kunt dus gerust zijn: u profiteert van de expertise en kennis opgedaan in de bedrijven die u zijn voorgegaan, ook in uw sector.

Maar waarom zou u ons zomaar geloven?

Neem de proef op de som: contacteer ons vandaag nog en laat ons u met een vrijblijvende demonstratie tonen wat DBFACTw voor u kan betekenen.Back to content